( Χ )αμός από ευκαιρίες η ομάδα μας μέσα στην Άμπελο

Με όλους τους νεοαποκτηθέντες στην αποστολή κατέβηκε στο εκτός έδρας η ομάδα μας για να αντιμετωπίσει την Δόξα Άμπελου. Ο Θεσσαλικός ξεκίνησε τον αγώνα έχοντας στην σύνθεση τους εξής: 1.ΖΑΡΡΑΣ 2.ΚΑΣΙΑΡΗΣ 3.ΠΕΤΡΟΥ 4.ΚΥΡΙΑΚΗΣ 5.ΣΙΛΑ ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ 7.ΑΛΕΞΙΟΥ 8.ΚΩΣΤΕΛΛΟΣ 9.ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ 10.ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ 11.ΜΠΟΥΤΖΙΩΡΗΣ με αλλάγη έπαιξαν ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ, ΒΟΥΒΑΛΟΥΔΗΣ, και ΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ.
Καλύτερη η ομάδα μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα από την αντίπαλο της, απώλεσε πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, πίεσε την αντίπαλο της, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν ευτύχησε να δει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα σε κάποια από τις πολλές καλές φάσεις που δημιούργησε, με αποτέλεσμα να μείνουν ισόπαλες οι δύο ομάδες στο 0-0. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του, αφήνουμε πίσω το σημερινό παιχνίδι και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο ντέρμπι με την πρωτοπόρο ΠΑΛΑΜΑΙΚΗ.
Η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΥ για την καλή και άριστη φιλοξενία της ομάδος μας.


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου