Το τερμάτισε ο Θεσσαλικός Γοργοβιτών παίζοντας καλό ποδόσφαιρο νίκησε 4-1 και την Α.Σ. Αναγέννηση και πάει με άλλον αέρα στο ντέρμπι με την Άμπελο

Η ομάδα μας παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους: 1. ΖΑΡΑΣ , 2. ΚΑΣΙΑΡΗΣ, 3.ΠΕΤΡΟΥ, 4. ΚΥΡΙΑΚΗΣ, 5. ΣΙΛΑ , 6. ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ, 7. ΑΛΕΞΙΟΥ, 8. ΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, 9. ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ , 10. ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, 11. ΜΠΟΥΤΖΟΥΡΗΣ
Με αλλαγή έπαιξαν οι ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ, ΝΤΑΛΑΣ και  ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Η ομάδα μας μπήκε χαλαρά στο ξεκίνημα του αγώνα και το πλήρωσε σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας, δίνοντας την ευκαιρία στην Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό. Το γκολ ξύπνησε τους παίκτες του Θεσσαλικού και στο 16΄ο ΑΛΕΞΙΟΥ με πλασέ μέσα από την περιοχή ανταπέδωσε γρήγορα γράφοντας το 1-1 για την ομάδα μας. Η ομάδα μας αύξησε την πίεση και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον ΚΥΡΙΑΚΗ  στο 30ο λεπτό, κάνοντας το 2-1 για την ομάδα μας ,που έμεινε μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες μέχρι ο ΑΛΕΞΙΟΥ με ένα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 73΄ στο 3-1. Η ομάδα συνέχιζε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες μέχρι και το 82΄που σκόραρε με την φανέλα του Θεσσαλικού το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο ΜΠΟΥΡΤΖΙΟΤΗΣ κάνοντας το 4-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
Η ομάδα μας πήρε άλλο ένα ματς κλειδί για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης και αρχίζει την προετοιμασία  για το ντέρμπι μέσα στην Άμπελο. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου