Αφιέρωμα στον Χρήστο Κωστέλλο

Ο 29χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στην Αναγέννηση Καρδίτσας, από την οποία πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Ηλυσιακό και τον Βύζαντα Μεγάρων, στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα του ΑΟΚ, το έτερο σωματείο της πόλης της Καρδίτσας,επέστρεψε ξανά στην Αναγέννηση Καρδίτσας την ομάδα που τον ανέδειξε και συνέχισε να αγωνίζεται σε μεγάλες ομάδες. Έχει αγωνιστεί στον ΤΥΡΝΑΒΟ, στον ΔΙΓΕΝΗ , στην ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ, ΔΟΞΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ και σε άλλα σωματεία. Η μεταγραφή του στον Θεσσαλικό Γοργοβιτών έρχεται να δώσει άλλη ώθηση στην ομάδα ,την ανεβάζει επίπεδο και πλέον η επιθετική της γραμμή θα είναι φωτιά για κάθε αντίπαλη άμυνα, πράγμα που το έχει αποδείξει στα δυο τελευταία παιχνίδια σκοράροντας κατά μέσο όρο 4 γκολ ανά αγώνα. 
Η απόκτηση του από την ΔΟΞΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ δεν ήταν εύκολη καθώς στο παιχνίδι υπήρχαν αρκετοί μνηστήρες που ήθελαν διακαώς να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο προπονητής της ομάδας μας και η προσωπική τους γνωριμία έτσι ώστε να πειστεί ο Χρήστος Κωστέλλος για τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η διοίκηση της ομάδας από την αρχή της σεζόν και να συνεχίσει την καριέρα του στον Θεσσαλικό. Η μεταγραφή του έχει τρελάνει τους φιλάθλους και όλοι περιμένουν πλέον να τον δουν να αγωνίζεται με τα βυσσινί και να φορτώνει τις αντίπαλες άμυνες με γκολ.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου